Какво прво полувреме за Шкупи во Ѓумри против Пјуник. Прво примија гол чаирчани од пенал во таа 4. минута, стрелец беше Варданјан, за да потоа Бајрами од слободен удар во 25. и Илиевски со шут со глава во 43,. минута прават пресврт.

ПЕНАЛ ЗА ПЈУНИК И ГОЛОТ ОД 11 МЕТРИ

ГОЛОТ НА БАЈРАМИ

ГОЛОТ НА ИЛИЕВСКИ