Додека клубовите се тепаат за услугите на Елиф Елмас, македонскиот репрезентативец од вчера е во Истанбул каде со неговиот Фенербахче ги почнаа подготовките за новата сезона.

„Дијамнатот“ покажа дека не е само одличен фудбалер, тој може добро да се снајде и во кошаркар. Погледнете го овој кош на Елмас….