Еден од тимовите во белорускиот шампионат на кој не обрнуваме големо внимание, но кој изненадува со ефикасноста на своите средби е тимот на Енергетик. Ако ги погледнете шесте последни гостувања на овој тим ќе забележите дека сите се завршени со 3 или повеќе голови. Исто така, интересен е фактот што последните 4 меча во лигата оваа сезона, Енергетик ги заврши со ГГ3+, а дури 3 од овие 4 средби отидоа и до 6+. Тоа нам ни е доволен знак дека и денеск ана гостувањето кај Днепар Могилев може да не послужи типот 3+, иако препорачуваме во систем да се обидете и со 4+. Овој меч во комбинација со уште четири други дуели го прават нашиот предлог ТИКЕТ на ДЕНОТ со Mozzart за денеска.

  1. Днепар М. – Енергетик 3+ (1.80)
  2. ЦСКА (С) – Етар 1 (1.25)
  3. Јаблонец – Бохемианс 1905 1 (1.65)
  4. Мидјиланд – Есбјерг 3+ (1.65)
  5. Ајакучо – Карлос М. 3+ (1.70)
  • ВКУПНА КВОТА: 10,41