Синиша Михајловиќ го чека тешка битка, најтешка во неговиот живот. Тој прес новинарите откри од што боледува и посака во иднина сите да ја почитуваат неговата приватност.

Стратегот не криеше ниту еден момент, откри дека во последните денови постојано плачел, навечер не спиел…

Последните денови плачев, плачеа и моите играчи.

-Не спиете со денови, мислите дека имате кошмари, но кога ќе се разбудите сваќате дека не се кошмари, туку дека тоа е реалност…

Големиот борец во меѓувреме добива поддршка до целиот свет, а по завршување на прес-конференцијата тој беше испратен со овации.

Обраќањето во јавноста може да го прочитате ТУКА.