И покрај поразот на првиот меч во Талин, Номе Калју нема намера предвреме да се предаде. Естонците ветуваат силна борба. Ја почитуваат Шкендија, но сметаат дека не се без шанси. Попладнево и тие ја почувствуваа Националната Арена во Скопје.