Во фокусот на нашниот денешен ТИКЕТ на ДЕНОТ заедно со Mozzart е еден од воведните мечеви во новата сезона на словачкиот фудбалски шампионат. Според сите анализи, Жилина и оваа година треба да биде еден од главните кандидати за шампионската титула, па на денешното премиерно гостување кај Михаловце влегуваат во улога на фаворит за победа. Жилина има и причина плус да оди на трите бода, затоа што во минатата сезона на истото ова гостување беше поразена со 2:1. На стартот на сезоната гостите ќе сакаат да покажат колку вредат, па трите бода им се императив.

  1. Михаловце – Жилина 2 (2.40)
  2. Странаер – Бервик 3+ (1.45)
  3. ЦСКА (М) – Оренбург 1 (1.45)
  4. Церо Портењео – Деп. Капиата 3+ (1.65)
  5. Нирнберг II – Меминген 3+ (1.70)
  • ВКУПНА КВОТА: 14,15