Поддршка за болниот Михајловиќ прераснува во нешто навистина големо за фановите на Болоња. Вчера тие се собраа пред главната црква во Болоња и тоа во огромен број, каде се молеа за својот сакан тренер. Навистина трогателно. Тука беше и Аријана, сопругата на Михајловиќ, која им се заблагодари на сите присутни.

Видеото може да го видите на овој ЛИНК.