Додека летниот трансфер период е во полн ек во кошаркарската Евролига, а до почетокот на новата сезона има повеќе од два месеци, излезе интересно видео за тоа како се станува тренер на евролигашка екипа…

Стратезите беше потребно да го минат интервјуто со играчите за да може да се надеваат дека ја добиле работата.