Неверојатен пресврт се случи на средбата од дуелот во 3. лига на Германија меѓу Унтерхакинг и Вурцбургер. Гостите имаа 2:4 до пред самиот финиш, и на крајот ја загубија средбата.

На играчите на Унтерхакинг им појде од нога да постигнат три гола за шест минути, и д дојдат до триумф од 5:4.