Само што дојде, а веќе ги налути Италијанците. Арон Ремзи неодамна му се приклучи на Јувентус од Арсенал. Учествуваше во квиз во кој доби задача да ја нацрта Италија, но веројатно не му оди географија, а уште помалку уметност…

Неговиот финален цртеж ги налути Италијанците. Еве како ја нацрта популарната „чизма“.