Добра игра на Шкендија, нашиот тим имаше во првите 45. минути против Дуделанж, шанси да води најмалку со 3:0 или 4:0, но гол нема па нема. Навистина неверојатно што се не погодија Бесарт двапати (една пречка), Агим во три наврати, потоа Делгадо за малку ќе се постигнеше автогол, па Фелипе . Штета, навистина штета. Разликата во квалитет е за две класи за тетовци, но бадијала кога Шкендија не знае како да постигне гол.