Клуб Бриж денеска е голем фаворит против тимот на Сент Тројден и се освен единица би било огромно изненадување. Мислиме дека „сино-црните“ ќе си ја завршат работата и протоа ќе постигнат барем три гола (1&3+, 1&2-4).

Младост би требало да го победи новакот Пролетер во најсилната српска лига, а Сандхаузен ќе слави против Оснабрик во германската Цвајте.

 

САНДХАУЗЕН – ОСНАБРИК         1              2,00

ХОРН – ФАЦ ВИЕНА        3+           1,55

ГАК – БВ ЛИНЦ  ГГ            1,58

МЛАДОСТ – ПРОЛЕТЕР 1              1,55

БРИЖ – СТ.ТРОЈДЕН       1&2-4    1,70

ВКУПНО               12,906