Не стивнуваат и натаму реакциите на некогашниот спортски директор на КФСМ, Владимир Темелковски, по изјавата на претседателот на Перо Антиќ за „Спортмедиа“.

Тој го издвои вчерашниот убедлив пораз на селекцијата до 14 години на пријателскиот меч против Словенија пред стартот на турнирот чиј домаќин е оваа земја.

„Спортмедиа“ во целост ви го пренесува новиот „напад“ на екс-директорот.