Викенд на бројни натпревари и викенд на дури два MOZZART милионери. Едниот со погодени 7 натпревари освои 1.323.586 денари (ПОВЕЌЕ ПРОЧИТАЈТЕ ОВДЕ). Другиот махер погодил 11 натпревари со вкупна квота 203,74 и со уплата од 6000 денари плус благодарение на MOZZART бонусот од 30% си добил неверојатни 1.351.680 денари!

ДОБИТНИОТ ТИКЕТ Е ПОДОЛЕ ИЛИ МОЖЕТЕ ДА ГО ВИДИТЕ НА ОВОЈ ЛИНК