Формула 1 во последниве неколку години интензивно работи на дезајнот на болидите кои се дел од нејзиниот караван, а последните промени кои ги покажа, а кои би требало да се воведат во 2021 се навистина фантастични.

И, не само тоа! Ф1 одлучи да го врати и стариот звук на болидот, па нема сомневање дека за две години возилата во најбрзиот тркачки циркус на планетава ќе „грмат“.