Џорџина Родригез и Кристијано Роналдо се еден од најпознатите парови во светот, посебно во светот на фудбалот. Таа во интервју за „САН“ потенцираше дека сепак не и лесно…

„Не е лесно да се биде со Кристијано, не е лесно да се биде со една така славна и популарна личност, но јас не би го менувала за ништо на светот. Заедно сме многу силни, меѓу нас има голема љубов“ истакна покрај другото преубавата Џорџина.