Марјан Ецкоски од Охрид е делегиран за главен судија на дерби средбата од 4.коло меѓу Ренова и Вардар, средба која се игра во недела во Тетово, со почеток во 16:30 часот. Во Велес ќе суди Александар Ставрев а на Арената каде играат Работнички и А. Пандев, правдата ќе ја дели Александар Грујоски од Кичево.

 

СУДИИ И ДВОЈКИ – САБОТА 16:30 Ч

Силекс – Македонија ЃП (К. Ѓорѓиев – Штип)

Борец – Шкендија (А. Ставрев – Скопје)

Работнички – А. Пандев (А. Грујоски – Кичево)

Струга Трим Лум – Шкупи (П. Мантев – Неготино)

НЕДЕЛА:

Ренова – Вардар (М. Ецкоски – Охрид)