Македонската репрезентација по пристигнувањето во Ашдод, го одработи првиот тренинг на израелско тло. Момците на Игор Ангеловски ја почувствуваа влажната клима во Израел, но на голем дел од нив не им е непознато тоа чувство, затоа што речиси повеќе од 80% беа дел и од онаа селекција од пред две години кога ја совладавме селекцијата на Израел до 0:1.

Македонските фудбалери знаат како против Израел. Само јако!

Фотографии од денешниот тренинг на Македонија во Ашдод: