И одново, германскиот селектор е во центарот на вниманието. Не по тоа што неговата репрезентацијата вчера во Хамбург беше демолирана од Холандија, туку поради својата стара, гнасна, одвратна навика.

А таа е прво да „копа“ во носот а потоа секретот или по нашки мрсулите, да ги става во уста. Ете тоа синоќа Јоаким го правеше.