Сестрата на супер-ѕвездата Кавај Ленар е обвинета за грабеж и убиство на стара жена, пишуваат медиумите во САД.

Вилијамс заедно со Таунсел физички ја нападнале 84-годишната Асад во тоалет во казино во Лас Вегас. Старата жена носела се себе од 800 до 1.200 долари. Нападот се случил на 31. август, двете биле приведени на 3. септември, ден подоцна жртвата подлегнала на повредите.