Кога ќе победиш со 7:1 јасно е дека тоа се моменти за фудбалско уживање, посебно кога овој триумф е рекорден.

Кога ќе видиш како нашите млади фудбалери, нашите надежи просто „везат“ по теренот и стрелаат во мрежата на Фарски Острови кога сакаат и како сакаат, тогаш исто така јасно е дека треба да бидеш горд на нив.

Нема што премногу да се додаде, освен едно големо БРАВО МОМЦИ…