На светското првенство во Кина гледаме одлична кошарка, иако атмосферата на трибините (барем досега) и не беше на нивото на кое сме навикнале да ги гледаме завршниците на планетарните собири. Сепак, некои моменти навистина го собираат вниманието на сите љубители на спортот. Така беше и на дуелот меѓу САД и Бразил, кога во кадарот на реализаторот на ТВ преност влезе оваа Бразилка на трибините. Коментаторот на американската телевизија, велат, занемел по кадарот…