Оние кои се најблизу до нашите репрезентативци во сите спортови знаат најдобро како е да се игра за националниот дрес и колку сите го даваат максимум, колкава е желбата Македонија да биде поуспешна.

Во ФФМ покажаа дека се голема федерација, на ден пред стартот на Европското првенство во Словенија испратија порака до одбојкарите.

Секоја чест, вака треба цела нација секогаш да биде со спортистите, никој не ја гледа другата страна, секогаш бираме други зборови наместо поддршка…