Вечерва се игра првиот од двата финални меча во Купот на Бразил. Првиот дуел меѓу Атлетико ПР и екипата на Интернационал се игра во Куритиба и треба да им донесе мала предност на домашните, особено што ќе има реванш на кој ќе падне одлуката за новиот освојувач на бразилскиот куп. Како за финале, не очекуваме некоја голеада, напротив, гол или максимум два да го решав мечот, иако може да останеме и на стартните 0:0. Нашиот избор за овој прв финален меч ќе биде комбинација од 1Х&0-2 што во Mozzart ви носи одлична квота. Покрај овој дуел, денеска направивме избор за ТИКЕТ на ДЕНОТ и од неколку други дуели од денешната понуда.

  1. Атлетико ПР – Интернационал кмб 1X&0-2 (1.80)
  2. Фремад А. – Лингби вг 3+ (1.50)
  3. Лимон – Пеерз Зеледон вг 3+ (1.70)
  4. Бабелсберг – Нордхаузен вг 3+ (1.55)
  5. ЛАЛА – Ланерос вг 3+ (1.75)
  • ВКУПНА КВОТА: 12,45