Истанбулспор и екипата на Баликешир новата сезона во турската 2. лига ја почнаа со многу осцилации. И двата тима пред почетокот важеа за дел од кандидатите кои ќе се борат за место во елитата, но очигледно по првите 4 кола покажаа мнмогу недостатоци во играта. Денешниот меч ќе биде исклучително важен и за двата тима, со таа разлика што домашните по последната победа на средбата со Гиресунспор сега ќе се обидат да врзат уште една во низа. Во прилог им оди и фактот дека досега немаат ниту еден пораз на домашен терен во пресметките со Баликешир, па традицијата треба да продолжи и денеска. Покрај овој меч, со Mozzart спортските обложувалници одбравме уште 4 интересни двојки за денешниот ТИКЕТ на ДЕНОТ.

  1. Истанбулспор – Баликешир кт 1 (2.20)
  2. Есен – Бонер кт 1 (1.30)
  3. НАЦ Бреда – Ексцелсиор кт 1 (2.20)
  4. Аберисвифт – Каернарфон вг 3+ (1.50)
  5. Бохемианс 1905 – Злин вг 2-4 (1.47)
  • ВКУПНА КВОТА: 13,87