Нашата најдобра фудбалска репрезентација вечерва на Националната арена во скопје го одржа вечерниот тренинг во комплетен состав пред четврточниот дуел со Словенија. Селекторот Ангеловски ги имаше на располагање сите повикани фудбалери, кои полека ќе ја подготвуваат формата и стратегијата за дуелот со „дежела“.