Како што беше и најавено, така и излезе. Македонија го одреди составот за вечерашната пресметка со Словенија. Ангеловски излегува со формација 3-4-1-2, и со Елмас како полушпиц. Ристевски оди како стопер, додека Николов ќе оди на десната страна.

Кај Словенија, пак, нема некои поголеми изненадувања. Тие стартуваат со формација 4-4-2, или 4-4-1-1.