„Ноќ на Вештерките“ во Италија се слави на големо, а во центарот на вниманието се фудбалерите. Наполи за кого настапува македонскиот репрезентативец, Елиф Елмас им приреди интересна замка на неколку играчи меѓу нив беше и нашиот дијамант, кој буквално се „извади од памет“.