Нешто повеќе од 24 часа по победата над Мешков Брест во Лигата на шампионите, Вардар ја прречекува Војводина во СЕХА лигата, а составот со кој ќе излезе тренерот Едуард Кокшаров е познат.

Вардар ќе се потпре на млади сили, со оглед на тоа дека половина тим одмора или е повреден, па така во тимот ги нема Стоилов, Дисингер, Атман, Горбок и Горпишин.