Игор Ангеловски го објави списокот на фудбалери кои ќе настапат на натпреварите со Австрија и со Израел. Аврамовски добива шанса, а на списокот е Никола Ѓорѓев. Останатите се стандардните кои подолго време се со националниот тим.