Во пресрет на викенд возбудувањата, денешн иот избор во соработка со Mozzart спортските обложувалници го направивме за играта вкупно голови, 3+. Имаме пет интересни средби на кои очекуваме стрелците да ја покажат сета своја умешност. Ова како најава за викендов во кој не очекуваат навистина интересни пресметки. Да се обидеме:

  1. Млада Б. – Бохемианс 1905 вг 3+ (1.65) ✔️
  2. Асторија В. – Штајнбах вг 3+ (1.65) ✔️
  3. Хорн – Јуниорс вг 3+ (1.40) ✔️
  4. Сасуоло – Болоња вг 3+ (1.65) ✔️
  5. Абериствит – Бала Т. вг 3+ (1.50) ✔️
  • ВКУПНА КВОТА: 9,43