Вистинска битка се водеше на теренот во СЦ „Јане Сандански“, борачки зафати имаше безброј, никој не беше поштеден, ниту пак екс-вардарецот Игор Карачиќ.

Ова најдобро го покажува фотографијата на РК Вардар.