Раденко Бојовиќ, а не Александар Васоски го водеше Вардар во второто полувреме во Струга.

По се изгледа дека било бурно на полувремето, најверојатно Васоски заработил исклучување, па затоа го немаше покрај аут линијата.

Инаку стратегот на Вардар во првиот дел во неколку наврати остри реагираше кон судијата Мавров, сметајќи дека неговиот тим е оштетен.