На еден час пред мечот Вардар и Келце тренерот Едуард Кокшаров делува опуштено.

Тој во игротеката во склоп на СЦ “Јане Сандански” смирено пиеше кафе, верува во своите момци, па затоа најверојатно не сака да им прави притисок.