Вчера беше „петка“. Оние кои го одиграа тикетот имаат за што да си честитаат. Денеска одиме со нов, исто така тикет на голови. Нови пет средби на кои очекуваме да дојдат најмалку по три гола. Вкупната квота е солидна, па во Mozzart спортските обложувалници ве очекуваат.

  1. Падерборн – Аугзбург вг 3+ (1.40)
  2. Вејмут – Хемптон & Ричмонд вг 3+ (1.70)
  3. Дорнбирн – БВ Линц вг 3+ (1.50)
  4. Пушкаш А. – Ујпешт вг 3+ (2.00)
  5. Рејт Р. – Странраер вг 3+ (1.45)
  • ВКУПНА КВОТА: 10,35