Јувентус подговува нови договори за свои двајца играџи. Менаџментот на клубот е задоволен од Хуан Квадрадо и Војчех Шчесни па ќе им биде понудено да останат во Торино.

Според новите договори, Квадрадо треба да остане до 2022 година, додека Шчесни би го продолжил договорот на уште пет години,  односно до 2024 година.