Синиша Михајловиќ не можеше да се воздржи пред камерите. По онаа тешка битка која ја мина во изминатите месеци, српскиот стратег во еден момент не можеше да зборува. Емоциите го надвладаа, по онаа шега на стартот наменета за неговите момци, низ солзи откри детали.

Миха имал ангели чувари, но не откри за кого станува збор.

„Пронајдов некои ангели чувари кои психички ми помогнаа. Тие се најзначајни, без нив немаше да успеам. Ќе им бидам засекогаш благодарен. Жал ми е што не можам сите да ве именувам“. 

Останатите детали од прес-конференцијата може да ги прочитате на овој ЛИНК.