Синиша Михајловиќ во текот на вчерашниот ден одржа прес-конференција по завршување на третата фаза во битката со леукемијата. Српскиот стратег и предводник на Болоња зборуваше за тешките моменти, но и јавно сакаше да им се заблагодари на сите за поддршката која постојано ја добивал.

Но, меѓу нив има и такви луѓе кои не му посакуваат брзо опоравување. „Курир.рс“ издвои дел од таквите пораки, кои доѓаат од Хрватска.