Лионел Меси на доделувањето на наградата „Златна топка“ шеста во неговата кариера пристигна со своето семејство. И овој пат во центарот на вниманието беа неговите синови, поточно помладиот.

Моментот кога Меси излезе да ја прими наградата, камерите го „уловија“ Матео, кој имаше оригинална реакција.