Шкупи – Академија Пандев ќе биде најинтересниот меч од првите 1/4 финални натпревари во Купот на Македонија. Тој натпревар требаше да го суди Дејан Јакимовски, но поради обврски кои ги пријавил судијата до ФФМ, дојде до промена. Така на „центарот“ ќе биде Димитар Мечкаровски.

Другите судии остануваат исти, односно може да ги најдете на следниот ЛИНК.