Фудбалската Федерација на Македонија и годинава го организира традиционалниот гала настан, Најдобрите во Македонскиот Фудбал за сезона 2018/19. Со цел да дадете свој придонес во изборот на најдобрите, можете да гласате на анкетата…

Може да гласате  ТУКА.