Суринамецот Жорзињо Розенструик синоќа во американската престолнина на еден од УФЦ настапите, ја покажа моќта на тупаниците, која заврши со обезличување на лицето на УФЦ борецот Алистер Оверем. Во моментите на нокаут, Жорзињо му откина парче месо од лицето на противникот, иако Алисер беше подобар противник во текот на целата борба.