Вчера можевме да го заокружиме перфектниот викенд со уште еден добитен ТИКЕТ, но Штурм не разочара. Како и да е, денеска понеделнички, ќе се обидеме со уште едно интересно типување. Направивме комбинација од неколку игри и се надеваме на полн погодок. ТИКЕТОТ на ДЕНОТ со Mozzart спортските обложувалници и денеска ни носи интересна квота. Да се обидеме!

  1. 15.00 Пејкан – Естегал вг 2+ (1.42)
  2. 18.00 Кајсериспор – Ризеспор тгг ГГ (1.65)
  3. 19.00 Мепен – Минстер вг 4+ (1.97)
  4. 19.00 Одензе – Алборг вг 3+ (1.70)
  5. 20.45 Самбенедетезе – Губио кт 1 (1.75)
  • ВКУПНА КВОТА: 13,73