Во оичекување на првиот викенд во 2020-тата се обидуваме и денеска да извлечеме неколку добри типови за нашиот ТИКЕТ на ДЕНОТ во соработка со Mozzart спортските обложувалници. Тенкиот избор и навистина неизвесни дуели не натераа да одиме на помала квота, во обид да дојдеме до првата годинешна добивка. Еве го нашиот избор за денеска:

  1. 17.00 Орлеанс – Оксер тгг ГГ (1.87) ✔️
  2. 18.30 Вади Дегла – Ел Џаиш вг 2+ (1.43) ✔️
  3. 19.00 Ваљадолид – Леганес вг 2+ (1.53) ✔️
  4. 20.55 Бордо – Ле Ман кт 1 (1.45) ✔️
  5. 21.00 Севиља – Атлетик (Б) кмб 1Х&2+ (1.52) ✔️
  • ВКУПНА КВОТА: 9.02