Обложувалниците Mozzart продолжуваат со акцијата да доделуваат опреми на повеќе клубови во нашата земја. Така најнов на листата е Брегалница Делчево кој што доби целосно нова опрема.

„Фудбалскиот клуб Брегалница од Делчево е целосно опремен со нова спортска опрема, подготвен за нови успеси и врвни резултати!“, пишува на официјалниот профил на „Фејсбук“ на обложувалниците Моцарт.