Кошаркарите на Работнички беа во посета на спортската федерација за слепи лица на Република Македонија. Дел од момците од „Градски парк“ имаа прекрасна дружба со малите дечиња, со оглед на тоа дека е месец јануари тие им подарија и новогодишни пакетчиња.