Хрватска веќе е во Виена. Оваа репрезентација заедно со Германија можат да бидат едни од противниците на македонската репрезентација во главната рунда, секако доколку успееме да ја совлада Австрија.

Со насмевки на лицата влегоа во хотелот каде што е сместена Македонија.

Екс-вардарците, Лука Циндриќ и Игор Карачиќ го чекаат својот некогашен капитен, Стојанче Стоилов да го завери билетот, а потоа на терен да се пресметаат.