„Да се биде или не“ за Македонија е денешниот, последен натпревар од групната фаза, во кој се соочуваме со домаќинот Австрија.

Победа е најдоброто и најсигурното сценарио за продолжен престој во Виена, а РФМ силно верува дека нашите момци имаат и сила и квалитет да го сторат тоа. Затоа кратко и јасно побараа:

„Поддршка за нашите момци! Одиме на победа! Со срце за Македонија!