Фудбалерката на репрезентацијата, и досегашен член на Драгон Јулија Живиќ, во иднина ќе настапува на Кипар и ќе игра за тимот на Неа Саламина.

Таа потпиша перманентен договор со овој тим за соработка, и во иднина ќе игра во ова првенство.

Живиќ има 19 години, и три настапи за најдобрата селекција на нашата земја во квалификациите за ЕП.