Швајцарскиот тенисер Роџер Федерер е видно расположен пред почетокот на Австралија Опен. Обично го познаваме на теренот како сериозен спортист кој секогаш е максимално концентриран, и може да се смее само кога ќе заврши мечот и кога ќе го добие.

Но видеово покажува дека некогаш Федерер знае да се опушти и да се пошегува со своите соработници од тимот.